Om Dagcentret Christianehøj

 

Her kan du læse om de mange forskellige aktiviteter, du kan være med til på dagcenteret Christianehøj. Du kan også læse om, hvem der allerede bruger Christianehøj, og om hvornår du kan komme hos os.

Hvem kan blive medlem?
Christianehøj er et dagcenter for førtidspensionister mellem 18 og 65. Primært fysisk handicappede og i et vist omfang også andre pensionister.

Muligheder på Christianehøj
Du kan deltage i en række spændende og afvekslende aktiviteter på Christianehøj.
Du kan for eksempel:

Herudover tager vi også på udflugter og rejser, og du kan lære andre mennesker at kende og få en masse gode oplevelser sammen med dem.

Undervisning
I vinterhalvåret kan vi tilbyde dig undervisning (mod betaling til aftenskolen) i blandt andet:

Hvordan bliver jeg medlem af Christianehøj?
Hvis Christianehøj lyder som noget for dig, kan du kontakte os og aftale et besøg. Under besøget kan du se hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du efter besøget har lyst til at komme på Christianehøj, aftaler vi hvilke dage du vil komme, og hvornår du kan starte.

Praktiske oplysninger
Du kan fast komme på Christianehøj enten en eller to gange om ugen, hvis du bliver medlem. Prisen afhænger af, om du kommer en eller to gange om ugen. Vi kan tilmelde dig en kørselsordning, hvis du ikke er i stand til at benytte offentlige transportmidler.

Egenbetaling
Hvis du bliver medlem på Christianehøj og ønsker at komme én gang om ugen, skal du betale et kontingent på 80 kroner per måned, og 150 kroner per måned hvis du ønsker at komme to gange om ugen.

Åbningstider

Tilsyn og kvalitetsundersøgelser
Der foretages ét årligt anmeldt tilsyn af to medarbejdere med sundhedsfaglig og pædagogisk baggrund.

Formålet med tilsynet er at kontrollere, om det sociale tilbud opfylder borgernes krav på service og at hjælpe medarbejderne med løbende at udvikle tilbuddet. Tilsynet omfatter blandt andet en række spørgsmål til beboere, ledelse og medarbejdere og observation af omgangen mellem beboerne og personalet.

Hvis du ønsker at vide mere om tilsynet med Gladsaxes sociale tilbud til voksne kan du hente Tilsynskoncept i Social- og Sundhedsforvaltningen, februar 2008 (PDF). pdf

Du kan her læse resumet af tilsynsrapporten for Christianehøj 2008 (PDF). pdf

 

Dagcentret Christianehøj, Christianehøj 193-195, 2860 Søborg, Telefon: 3969 2434

(c) Copyright 2009-2010 Dagcentret Christianehøj

news5
DCC Logo_140x140